Informasjonskapsler
En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres, avhengig av dine valg, på datamaskinen din når du besøker et nettsted eller ser på en annonse. Formålet er å samle informasjon om nettlesingen din og tilby deg tjenester tilpasset enheten din (datamaskin, mobil eller nettbrett).
Informasjonskapsler administreres av nettleseren din, og kun den som har sendt ut en informasjonskapsel, i dette tilfellet Custplace, kan lese eller endre informasjonen som er lagret i den.
Hva brukes informasjonskapslene på Custplace til?
Informasjonskapslene som brukes på Custplace gjør det mulig å identifisere hvilke tjenester og seksjoner brukeren har besøkt, og mer generelt oppførselen deres i forbindelse med besøk.
Innsamlingen, lagringen og bruken av informasjon om brukere er i samsvar med personvernlovgivningen og alle gjeldende lover og er nyttige for å bedre tilpasse tjenester og innhold.
Informasjonen samles inn og brukes anonymt, det vil si at dataene ikke kan brukes til å identifisere en person. Målet med innsamlingen og bruken av disse dataene er å analysere dem internt og lage statistikk som gjør det lettere for deg å navigere på Custplace. Disse informasjonskapslene er nødvendige for at enkelte tjenester skal fungere riktig og for å måle deres publikum.
Informasjonskapslene som vi setter, brukes til formålene som er beskrevet nedenfor, avhengig av dine valg som følge av innstillingene i nettleserprogramvaren din når du besøker Custplace.
De informasjonskapslene vi setter, gjør det mulig for oss å:
- identifisere enheten din (datamaskin, mobil eller nettbrett) og tilpasse visningen av Custplace etter visningspreferansene (språk, skjermoppløsning, operativsystem, nettleser osv.)
- forenkle navigasjonen på Custplace ved å gi deg tilgang til reserverte og personlige områder på Custplace, for eksempel kontoen din, ved hjelp av påloggingsdata eller informasjon du eventuelt tidligere har delt med oss
- telle antall vurderinger og merker som er sett på Custplace
- forbedre brukerreisen ved å lage statistikk og besøkstall for de forskjellige delene av Custplace (seksjoner og innhold som er besøkt) for å forbedre interessen og brukervennligheten til tjenestene våre.
Godta eller nekte informasjonskapsler
Lagring av informasjonskapsler på enheten er hovedsakelig avhengig av brukerens vilje. Du kan når som helst velge å aktivere eller deaktivere disse informasjonskapslene.
Når du godtar lagring av informasjonskapsler i nettleseren, lagres informasjonskapslene fra sidene og innholdene du har besøkt midlertidig på en dedikert plass på enheten din (datamaskin, mobil eller nettbrett). De kan kun leses av den som har sendt dem.
Hvis du velger å ikke godta lagring av informasjonskapsler, kan det hende at noen av våre innhold og tjenester ikke vises riktig, eller at du må logge inn. For eksempel kan vi ikke gjenkjenne, hvis du bruker mobil, hvilket operativsystem du bruker, hvilket språk du bruker, hvilken type skjermvisning, osv. Vi fraskriver oss derfor ansvar for eventuelle konsekvenser av redusert funksjonalitet på tjenestene våre som følge av at Custplace ikke kan lagre eller få tilgang til informasjonskapslene som er nødvendige for nettstedets funksjon, og som du har nektet eller slettet.
For å administrere informasjonskapslene på en måte som passer best for dine ønsker, inviterer vi deg også til å lese: