Personvernpolitikk
Sist oppdatert 12. juni 2023.- 1. Introduksjon
- 2. Hvilke personopplysninger samler vi inn?
- 3. Hvordan samler vi inn dine personopplysninger?
- 4. Hvordan bruker vi dine personopplysninger?
- 5. Hvordan deles dine personopplysninger?
- 6. Hvor lenge beholder vi dine personopplysninger?
- 7. Hvilke rettigheter har du angående dine personopplysninger og hvordan utøver du dem?
- 8. Hvordan kan du kontakte oss?
1. Introduksjon
Denne personvernerklæringen har som mål å informere brukeren om de tiltakene som er implementert av Custplace,
plattformen utgitt av selskapet Third Voice, for å sikre innsamlingen og behandlingen av deres
personopplysninger via nettstedet tilgjengelig på lenken https://no.custplace.com.
Personvernerklæringen kan endres når som helst av Third Voice, blant annet for oppdateringer i henhold til
gjeldende lovgivning og forskrifter, forutsatt at brukeren blir informert. Brukeren blir minnet på at
personvernerklæringen gjelder i tillegg til de generelle vilkårene (CGV) og vår dialogpolicy, som sammen utgjør
et helhetlig dokument. Brukeren forplikter seg til å sette seg inn i disse før navigering på nettstedet eller
deling av data.
Selskapet Third Voice er svært opptatt av å beskytte og respektere ditt privatliv. Det var også en av de første franske selskapene til å utnevne en « CIL » (Informatikk- og frihetskorrespondent) hos CNIL, forløperen til dagens DPO (personvernombud).
I tillegg blir Third Voice revidert årlig av AFNOR og sertifisert med NF service « Håndtering av vurderinger » i henhold til prosessen for innsamling, moderering og publisering av kundevurderinger på Custplace-plattformen.
2. Hvilke personopplysninger samler vi inn?
Vi samler inn og behandler følgende typer og kategorier av personopplysninger:
- Dine kontaktopplysninger: navn, etternavn, brukernavn, e-post, produktet eller tjenesten du har kjøpt, bestillingsnummer og eventuelt butikkens navn
- Din vurdering: karakteren og anmeldelsen du har skrevet
- Andre identifikasjonsdata: IP-adresse
3. Hvordan samler vi inn dine personopplysninger?
Vi samler inn dine opplysninger på følgende måter:
- Direkte fra deg via e-post, telefon, SMS, på nettstedet, tredjeparts nettleserutvidelse
- Hvis du sender inn et skjema på nettstedet, nettleserutvidelsen eller appen
- Hvis du kontakter oss av en eller annen grunn.
- Hvis du fullfører en av våre spørreundersøkelser.
Vi samler automatisk inn data hvis du samhandler med nettstedet, nettleserutvidelsen og e-poster ved bruk av informasjonskapsler, tagger og andre lignende teknologier for automatisk datainnsamling.
4. Hvordan bruker vi dine personopplysninger?
Vi bruker dine personopplysninger kun når loven tillater det. Vi bruker dine personopplysninger i følgende situasjoner:
- Når vi publiserer vurderinger på vår egen plattform, på våre kunders (merkene) plattformer eller på våre partneres (mediene) plattformer.
- Når vi bruker informasjonskapsler og andre lignende teknologier.
- Når det er nødvendig for våre legitime interesser i å forfølge og administrere våre vurderingsaktiviteter, inkludert for å gjøre det mulig for oss å gi deg best mulig opplevelse og tjeneste.
- Når vi må oppfylle våre juridiske eller regulatoriske forpliktelser.
5. Hvordan deles dine personopplysninger?
Vi deler din vurdering, ditt brukernavn (generert fra ditt fornavn og etternavn) med mediepartnere som nettstedet Pages Jaunes eller nettstedet Letudiant.fr.
Vi krever at alle tredjeparter sikrer dine personopplysninger og behandler dem i samsvar med loven. Vi tillater ikke at våre eksterne tjenesteleverandører bruker dine personopplysninger til egne formål, og vi gir dem kun tillatelse til å behandle dine personopplysninger for spesifikke formål i samsvar med våre instruksjoner.
6. Hvor lenge beholder vi dine personopplysninger og vurdering?
Vi beholder ikke dine opplysninger lenger enn vi trenger dem eller er forpliktet til å beholde dem av juridiske grunner. Vi behandler dataene forskjellig avhengig av deres bruk, men du kan når som helst slette dine personopplysninger eller be oss om å gjøre det for deg via din personlige konto.
De personopplysningene du gir, inkludert dine vurderinger, oppbevares så lenge du har en konto på Custplace, eller så lenge det er nødvendig for å gi deg våre tjenester. Hvis du velger å slette kontoen din, vil vi kun lagre en logg med innloggingsdata.
De personopplysningene vi mottar fra selskapene som bruker tjenestene våre for å sende deg en invitasjon til å legge igjen en vurdering på deres vegne, samt vurderingen som er lagt ut, blir lagret i 7 år.
Utløpsdatoen for vurderinger er 7 år. Etter denne perioden vil vurderingen og den tilhørende karakteren bli fullstendig slettet.
7. Hvilke rettigheter har du når det gjelder dine personopplysninger, og hvordan kan du utøve dem?
Du har rettigheter relatert til bruken av dine personopplysninger. Disse rettighetene kan være underlagt visse betingelser, begrensninger og juridiske unntak.
Dine rettigheter når det gjelder dine personopplysninger er som følger:
- rett til tilgang
- rett til retting
- rett til sletting
- rett til begrensning av en eller flere behandlinger av dine personopplysninger
- rett til å endre og/eller trekke tilbake, når som helst, samtykke knyttet til behandlingen av dine personopplysninger som utelukkende er basert på ditt samtykke
- rett til å motsette seg behandlingen av dine personopplysninger
- rett til dataportabilitet for dine personopplysninger
- rett til å trekke tilbake publisering av vurderinger på tredjeparts plattformer
8. Hvordan kontakte oss?
For alle forespørsler, inkludert utøvelse av rettigheter relatert til dine personopplysninger, kan du kontakte vår personvernombud:
- Enten via e-post til: [email protected]
- eller via post: Third Voice – 125 rue du théâtre – 75015 Paris