Hvilke data deler du med partnerne?

Custplace er bevisst på viktigheten av å respektere ditt privatliv, og vi deler disse verdiene med deg. Vi forplikter oss til å være åpne om vår personvernpolicy og gi deg muligheten til å administrere dine data som en del av Custplace-tjenesten, slik det er definert i våre bruksbetingelser.

Personlig informasjon som du gir oss, brukes for å sette opp en brukerkonto og en profil som gjør det mulig for deg å samhandle med merkevarer via tjenesten, for å forbedre innholdet i tjenesten, for å tilby deg personlig tilpasset innhold som du kan se, og for å informere deg om kampanjer og nye funksjoner. Vi kan også bruke denne personlige informasjonen for å tilpasse fellesskapets tjenester til dine behov, for å forbedre effektiviteten til vårt nettverk og våre tjenester, samt for å utvikle nye verktøy for fellesskapet.

Når du bruker vår plattform, mottar og lagrer Custplace informasjon på våre servere. Vi behandler disse dataene som ikke-personlige opplysninger, med mindre vi er pålagt å gjøre noe annet i henhold til gjeldende lovgivning. Med mindre annet er spesifisert i dette dokumentet, bruker Custplace disse dataene kun i aggregert form. Vi kan gi generelle opplysninger til våre partnere om hvordan våre brukere, samlet sett, bruker vår tjeneste, slik at de også kan forstå hvor ofte deres tjenester og vår tjeneste benyttes.

Vi oppfordrer deg også til å lese vår seksjon om bruk av informasjonskapsler.